Top
Hyundai i30 5-deurs

Hyundai i30

Stap over in de auto voor iedereen

Stel samen

Incl. € 1.500,- Try and Buy bonus v.a. € 23.395,-
Bekijk alle prijzen
v.a. € 349,- / mnd
Private Lease
v.a. € 305,- / mnd
Zakelijke Lease
A

Stijlvolle hatchback,
tijdloos design

De Hyundai i30 5-deurs is een stijlvolle hatchback, een auto met een tijdloos design die toch helemaal van nu is. In combinatie met de talloze slimme veiligheidsvoorzieningen maakt dit de Hyundai i30 5-deurs tot een auto voor iedereen.

Hyundai i30 N Line

De Hyundai i30 is ook verkrijgbaar in een supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale versie is geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en wordt aangedreven door een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor.

De Hyundai i30 N Line staat op stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden voor meer grip, heeft een aangepast onderstel voor een sportiever rijgedrag en een speciaal uitlaatsysteem voor een sportiever geluid. Het interieur is voorzien van N-sportstoelen en N-accenten op het stuur en pookknop.

Test hem zelf

Offerte aanvragen

Reviews

Hyundai Showroom

Onze verkoper over de
Hyundai i30 5-deurs

Bekijk de nieuwe auto voor iedereen

Zelden verschijnt er een auto die er zó goed uitziet en die zó van nú is. De geheel nieuwe Hyundai i30 doet alles met stijl.

Verfijnd. Zelfverzekerd. Kenmerkend

Het tijdloze karakter van de nieuwe Hyundai i30 kan niemand ontgaan.

Tijdloos design

Zorgvuldig vormgegeven oppervlakken, een toelopend silhouet en expressieve designdetails geven de nieuwe Hyundai i30 een verfijnde, ranke uitstraling.
De zwarte buitenspiegels zijn in Nederland niet leverbaar.

Expressief. Scherp. Volwassen

De combinatie van stijl en aerodynamische efficiency is perfect in balans.

Driver Attention Alert (DAA)

DAA signaleert verschijnselen van vermoeidheid bij de bestuurder doordat het continu de bewegingen van het stuur, de kracht daarvan, de positie van de auto in de rijstrook en de rijtijd monitort en analyseert. Zodra dat nodig is, waarschuwt het systeem de bestuurder met optische en geluidssignalen. De gevoeligheid van het systeem is aan te passen aan de voorkeur van de berijder.

Speed Limit Information Function (SLIF)

SLIF combineert de beelden van de frontcamera en de informatie van het navigatiesysteem om verkeersborden te herkennen en de geldende snelheidslimiet direct weer te geven op zowel de display van het navigatiesysteem als in het Supervision-cluster. (Onderdeel van het Technology Pack)

Blind Spot Detection (BSD)

Optische en geluidssignalen waarschuwen de bestuurder voor de aanwezigheid van voertuigen in de dode hoek van de auto. (Onderdeel van het Technology Pack)

Forward Collision Warning System (FCWS) &
Autonomous Emergency Braking (AEB)

FCWS signaleert via de frontcamera eventuele obstakels en waarschuwt de bestuurder voor het risico van een aanrijding. AEB remt in een noodgeval de auto af om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken. Optioneel is FCWS uit te breiden met een radarsysteem aan de voorzijde, die ook voetgangers kan signaleren.

Kenmerkend design

De tijdloze vormgeving van de geheel nieuwe Hyundai i30 maakt de auto zeer aantrekkelijk.

Rijplezier

Een nieuw gamma aandrijflijnen, multilink achterwielophanging en de grootste carrosseriestijfheid in zijn klasse zorgen ervoor dat de nieuwe Hyundai i30 ongekend rijplezier biedt.

Stap over en kies voor stijl

Het tijdloze design van de nieuwe Hyundai i30 wordt versterkt door de zorg en liefde die Hyundai onmiskenbaar in zelfs het kleinste detail heeft gestoken.

‘Cascade’-grille
Geavanceerde LED-verlichting
Onderbumper aan de voorzijde
LED-dagrijverlichting (DRL)
‘Cascade’-grille

De vorm en de afwerking van de nieuwe grille van Hyundai is geïnspireerd op het beeld van vloeiend staal. Dat geeft een krachtige indruk van kracht en beweging.

Geavanceerde LED-verlichting

Ranke nieuwe koplampen zijn voorzien van LED-projectoren voor zowel groot- als dimlicht. LED-lampen geven helderder licht en verbruiken minder energie dan conventionele lampen.

UIT AAN
Onderbumper aan de voorzijde

De driedimensionale vorm van de onderbumper aan de voorzijde benadrukt de grote spoorbreedte en de sportieve uitstraling van de nieuwe Hyundai i30.

LED-dagrijverlichting (DRL)

Wanneer de koper heeft gekozen voor Full LED-koplampen, functioneert de LED-dagrijverlichting ook als richtingaanwijzers – voor een opvallende aanwezigheid op elke weg en in elke straat.

Panoramisch schuif-/kanteldak
Karakteristieke taillelijn
Lichtmetalen velgen
Panoramisch schuif-/kanteldak

Het brede, glazen panoramadak zorgt voor een open, luchtige ambiance in het interieur. Het dakpaneel kan worden gekanteld en opengeschoven. (alleen op de Premium 17" en panorama dak uitvoering)

Karakteristieke taillelijn

Het fraaie zijaanzicht van de nieuwe Hyundai i30 wordt gedomineerd door de ranke taillelijn die ononderbroken van de koplampen tot de achterlichten doorloopt.

Lichtmetalen velgen

De blikvangers van het gamma velgen voor de nieuwe Hyundai i30 zijn de tweekleurige, tienspaaks 16-inch velgen. (Leverbaar op de Premium uitvoering. De afgebeelde 17-inch lichtmetalen velg is leverbaar als accessoire)

Achterspoiler in hoogglanzend zwart
Reflectoren en mistlampen achter
Achterlichtunits
Achterspoiler in hoogglanzend zwart

De daklijn loopt uit in de stijlvolle, aerodynamische dakspoiler, die is uitgevoerd in hoogglanzend zwart. In de achterspoiler is het hoog geplaatste derde remlicht geïntegreerd.

Reflectoren en mistlampen achter

Ook de hoge plaatsing van de achterreflectoren en mistachterlichten accentueert de breedte en stabiliteit van het design.

Achterlichtunits

De horizontaal vormgegeven achterlichtunits versterken de krachtige uitstraling van de nieuwe Hyundai i30 en accentueren de breedte en de stabiliteit van het design. De achterlichten zijn ook leverbaar met LED-verlichting – die zijn niet alleen efficient, maar zien er ook zeer fraai uit.

Stap over en kies voor comfort

De rustgevende eenvoud van het dashboard en het interieur van de nieuwe Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan uitstraling: de nieuwe i30 ís een van de ruimste auto’s in zijn klasse.

Kleur stoelbekleding
 • Zwart
Lederen bekleding is leverbaar als accessoire.
Zwevende 8-inch touchscreen

Bij het navigatiesysteem hoort een gratis zevenjarig abonnement op LIVE Services. De informatie wordt weergegeven op de 8-inch fullcolour touchscreen, die verhoogd op het dashboard is geplaatst – ideaal binnen het bereik van zowel de bestuurder als de passagier.

Automatische airconditioning

De gescheiden automatische airconditioning biedt de bestuurder en zijn passagier voorin de mogelijkheid ieder zijn eigen temperatuur in te stellen. Kies de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. (Vanaf de Comfort uitvoering)

Geavanceerde connectiviteit

De 8-inch touchscreen en de complete connectiviteit* in de geheel nieuwe Hyundai i30 bieden de inzittenden de veiligste omgeving om de iPhone of de Android-smartphone onderweg te gebruiken. Centraal in het interieur van de nieuwe i30 is zelfs een draadloos oplaadstation* aangebracht, waarmee de accu van de smartphone eenvoudig en zonder kabel kan worden opgeladen.
Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
* Genoemde items zijn optioneel leverbaar

Dual Clutch Transmission (DCT) met zeven versnellingen

De speciaal voor de nieuwe Hyundai i30 ontwikkelde zeventraps DCT-transmissie zorgt voor een extra dynamisch accent én een optimaal brandstofverbruik. De transmissie schakelt enorm snel, soepel en plezierig. Er zijn drie schakelprogramma’s: Normal, Eco en Sport.

Verschuifbare armsteun voorin

Handig: tussen de voorstoelen biedt de in lengterichting verschuifbare armsteun extra comfort. De bovenkant kan scharnieren en bedekt in de horizontale positie een handige extra bergruimte. (Leverbaar op de Premium uitvoering)

Driver Attention Alert (DAA)

De geheel nieuwe Hyundai i30 houdt zijn bestuurder scherp in de gaten: DAA analyseert een breed gamma aan informatie – zoals de bewegingen van het stuur, de kracht daarvan, de positie van de auto in de rijstrook en de rijtijd. Als het systeem tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder opmerkt, waarschuwt het met optische en geluidssignalen.

Manual rear door screens

Restrict the amount of direct sunlight entering through the rear door side windows by adjusting the retractable screens vertically as required.

2nd row captain's chair

The individual "captain's chair" seats in the second row of the 6-seater model can be heated, reclined and moved backwards or forwards.

Stap over en kies voor rijplezier

De geheel nieuwe Hyundai i30 is leverbaar met keus uit diverse motoren, die prima prestaties leveren en zuinig omgaan met brandstof.

1.0 T-GDi Benzinemotor

De 1.0 T-GDI is een gedownsizede turbobenzinemotor met 120 pk en een koppel van 171,1 Nm bij 1.500-4.000 t.p.m. Hij is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Max. vermogen
120pk
Max. koppel
171.1Nm
1.4 T-GDi Benzinemotor

De 1.4 T-GDI-benzinemotor zorgt met zijn vermogen van 103 kW (140 pk) en 242 Nm koppel bij 3.700 t.p.m. voor dynamiek en snelle reacties op het gaspedaal. Deze motor is leverbaar in combinatie met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of de zeventraps DCT-transmissie.

Max. vermogen
140pk
Max. koppel
242Nm

Stap over met vertrouwen

Met zijn uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen – die allemaal standaard zijn – biedt de geheel nieuwe Hyundai i30 zijn inzittenden vertrouwen en gemoedsrust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Autonomous Emergency Braking (AEB)

  De frontcamera en de optionele radar aan de voorzijde van de nieuwe Hyundai i30 signaleren de vóór de auto rijdende andere voertuigen en eventueel overstekende voetgangers. AEB remt automatisch in noodgevallen om het risico van een aanrijding te beperken en de gevolgen van een eventuele aanrijding te beperken. AEB is standaard en reageert op de voorligger op basis van de informatie van de frontcamera en de optioneel leverbare radar, waarmee ook voetgangers worden opgemerkt.

 • Forward Collision Warning System (FCWS)

  FCWS signaleert via de frontcamera eventuele obstakels en waarschuwt de bestuurder voor het risico van een aanrijding. AEB remt in een noodgeval de auto af om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.

 • Lane Keeping Assist System (LKAS)

  Dit systeem biedt extra actieve veiligheid doordat het onbedoeld verlaten van de rijstrook doordat de bestuurder is afgeleid, voorkomt. LKAS waarschuwt de bestuurder eerst met optische en geluidssignalen, voordat het op de besturing ingrijpt.

 • Blind Spot Detection (BSD)

  Sensors in de achterbumper signaleren voertuigen in de buurt van de Hyundai i30 die schuilgaan in de dode hoek. Het systeem geeft een waarschuwing in de vorm van een oplichtend lampje in de buitenspiegel aan de kant waar het andere voertuig schuilgaat. Zodra de bestuurder toch zijn richtingaanwijzer aan die kant inschakelt, klinkt er ook een waarschuwingssignaal. (Onderdeel van het Technology pack)

 • AEB
 • FCWS
 • LKAS
 • BSD
 • END

Stap over en kies voor gemak

Helemaal in stijl met de elegante rust in het interieur is de nieuwe Hyundai i30 voorzien van de beste rijhulpsystemen die voor elke rit de stressfactor uitschakelen.

Parkeerhulp aan achterzijde
5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
Navigatiesysteem
Parkeerhulp aan achterzijde

Soms is het moeilijk om de auto in een krappe parkeerplek te manoeuvreren – vooral als het zicht slecht is. Sensors in de achterbumper signaleren objecten die voor de bestuurder niet zichtbaar zijn en helpen de bestuurder om tijdig te stoppen.

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

De geheel nieuwe Hyundai i30 wordt geleverd met een uitgebreide garantie van vijf jaar zonder kilometerbeperking.

Navigatiesysteem

De zwevende touchscreen laat meer zien dan alleen navigatieaanwijzingen. De LIVE Services van het navigatiesysteem bieden ook actuele verkeersinformatie, waarschuwingen voor flitscamera’s, weersinformatie en gegevens van zogenoemde points of interest.
Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
Het navigatiesysteem is leverbaar op de Comfort en Premium uitvoering.

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai i30 5-deurs wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s.

Alle Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!
stel samen Stel je model samen proefrit Proefrit maken acties Bekijk de acties offerte Offerte & inruil contact Neem contact op
Videocall afspraak maken!