Top

Begin 2020 in de showroom:
De nieuwe Hyundai i10

De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes. Niet voor niets hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de slogan Go Big – deze compacte stadsauto is namelijk in alle opzichten gegroeid. Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe Hyundai i10? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Houd me op de hoogte

Op alle fronten geperfectioneerd

Als Stadsauto van het Jaar heeft de Hyundai i10 een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de carrosserie bijvoorbeeld 20 mm breder, waardoor hij stoerder op zijn
wielen staat. De nieuwe Hyundai i10 oogt zeer wendbaar en energiek.

Nog meer
gebruiksgemak

Ook binnenin kreeg de nieuwe Hyundai i10 vlotte looks. Het interieur oogt extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Uiteraard bleef het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd. Voor nog meer gebruiksgemak is aan de passagierskant boven het dashboardkastje een extra opbergruimte gecreëerd.

Extra sportieve uitstraling

Aan de buitenkant valt de nieuwe Hyundai i10 op door de vloeiende oppervlakken en scherpe carrosserielijnen. De brede grille met de bijzondere honingraatstructuur geeft hem een extra sportieve uitstraling. Er is keuze uit een veelvoud van exterieurkleuren.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je nu in en ontvang de nieuwsbrief.

Houd me op de hoogte
acties Bekijk de acties contact Neem contact op