Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.155
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Hans Huijser20-01-2019
      (7.7)

      Ik rij deze auto nu sinds augustus 2018. Het is een erg fijne auto. Rijdt erg fijn en is voorzien van allerlei handige snufjes. Echter toen ik de wagen kreeg kon ik er 200 km mee rijden. Nu in januari 2019 kan ik er nog maar 155 km mee rijden. Dit is voor mij die woont in Friesland erg aan de krappe kant, omdat laden in het noorden van het land erg moeilijk ligt. Te weinig snelladers langs de weg.

    • Sijvert de Boer09-01-2019
      (8.9)

      De Ioniq Electric is een comfortabele auto waarvan het hele concept goed doordacht is. Het bereik is prima. Als je al gebruik maakt van een snellader is de laadtijd heel kort, tot nu toe binnen de 20 minuten. De stoelen zitten uitstekend. De auto stuurt fijn. Ik ben heel erg tevreden over deze auto.

    • Paul Jansen09-01-2019
      (7.7)

      Heerlijke auto, af en toe is 28kW accu aan de kleine kant. Bij stevige tegenwind en regen is de actieradius zodanig beperkt dat het een issue wordt. Over het algemeen toereikend (143 km v.v woonwerkverkeer) Snelladen is super, laadsnelheden tot 70 kW, waarmee je echt binnen 15-20 minuten weer op weg bent. Tenslotte blijf ik het jammer vinden dat BlueLink niet op de Europese versie zit. App control en preheating (zonder aan de laadkabel te liggen) zou de finishing touch voor deze auto zijn !!!

    • W Wagner18-12-2018
      (10.0)

      Een fijne auto, die zowel in gebruik als in onderhoud erg goedkoop is. Thuis laden is het goedkoopste, maar ook extern laden bij een eerde partij is goedkoper dan tanken voor het aantal km's wat je elektrisch rijdt.

    • RaNo 06-12-2018
      (9.1)

      Na 22.000 km nog steeds super enthousiast. Met de komst van Kona en Kia Niro vind ik nu (in vergelijking me deze nieuwe autos) ca. 200 km aan range aan de korte kant maar ik vind elektrisch rijden en laden onderweg absoluut niet vervelend. Ten aanzien van de range is 200 km voor ons zeker voldoende om 99% van ale ritten zonder laden onderweg te doen. We hebben inmiddels ok ritten van 400- 500 km gedaan en met het laden bij FastNed valt het mee. Kinderen moeten toch plassen. Dan is 15-20 minuut zo voorbij. Ritten Groningen- Utrecht zijn ook geen probleem. Ik merk wel verschillen tussen de zomer en winter. In de zomer rijd ik 200 op een lading. In de wintermaanden ca. 180 km. Het is natuurlijk ook afhankelijk van je rijstijl. Met 115 km/h op een cruise control gaat het meestal heel relaxt en dan rij je nog zuinig. We zitten nu op 14.4 kWh/100 km. Financieel is deze auto absoluut een aanrader. Wij hebben thuis PV panelen op het dak en laden daarom praktisch gratis.

    • Ruud Verwijmeren 09-11-2018
      (9.7)

      Zeer fijne auto die het de gebruiker zeer makkelijk maakt om te genieten van het auto rijden. Zowel snelweg als stad gebruik is hij zeer vriendelijk boor gebruiker en het verbruik wat hij heeft is zeer realistisch dus geen verrassingen qua range. What you is what you get. Rijdt hem nu zelf 4 maanden en het gaat nog steeds niet vervelen.