Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0106
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Ahmet Albayrak06-07-2020
   (8.3)

   Ik heb de Hyundai Ioniq vanaf 2017 en heb er al meer dan 50.000 km gereden. Ben twee keer naar Turkije gereden. De premium versie kwam goed te pas. Rijstrook assistentie, adaptive cruise control kwamen heel goed van pas. Kon bijna 1000km rijden met een volle tank. Ik ben er eeg blij mee en ben behoorlijk verast met al het opties van hyundai.

  • richard Luijten26-02-2020
   (8.3)

   Rijd de auto een goede 3 maanden en ben nog dik tevreden. Kleine minpunten: -dat de android carplay niet werkt. -Verbruik 3,6 nooit haalbaar is, rij normaal en het is pas 1x gelukt om er 1:23 eruit te halen,terwijl ik elke dag op de (snel)weg zit. -cruise control elke keer opnieuw moet inschakelen -parkeersensoren voor pas werken als je de auto stil zet,in zijn achteruit en daarna in zijn vooruit moet zetten om dan te parkeren. Buiten het verbruikzijn het meer luxe minpuntjes zodra je het weet.Verder rijd de auto lekker,zit goed,vloeiend over schakelt, zeer ruim van binnen en er genoeg veiligheids foefjes erop zitten om veilig te rijden. Al mee al na ongeveer 8000km verder tevreden met de hyundai ioniq

  • Andre Heijden25-02-2020
   (9.1)

   Auto rijdt heerlijk. Flinke technische update met het 2016 model. Mijn oude had 15 inch velgen, het nieuwe model 2020 17 inch. Dit merk je wel in verbruik wat ongeveer 10% hoger ligt. Auto is echter nog niet echt ingereden en "los". Zeer comfortabel ook op de langere afstand en snelweg. De auto geeft een zeer veilig gevoel met alle veiligheidssystemen, zonder dat deze m.i. te bemoeizuchtig zijn. Haarscherpe display's van navigatie en dashboard. Bluelinksysteem is handig maar bied nog weinig echte toegevoegde waarde voor de HEV. Makkelijk om enkele dingen te controleren, en of de auto wel op slot staat. Ik hoop dat hij nog wat zuiniger wordt m.b.t. verbruik, nu gemiddeld 1 op 18.5. Dit moet echter toch wel naar de 1 op 20 kunnen in de zomer en als ie "los" is.

  • W. Smith18-02-2020
   (9.7)

   Heerlijke wagen. Rijdt super relaxed en alles wat je kunt wensen zit er op. Door combinatie benzine en elektra genoeg acceleratie power.

  • J. Santen04-11-2019
   (10.0)

   Rijdt lekker soepel. Zeker in de file is de cruisecontrole ideaal, hij rijdt zelf met het verkeer mee.

  • Jan Hamelink30-08-2019
   (9.4)

   Hele fijne, mpoie en betrouwbare auto met veel passieve en actieve veiligheden. De sportstand is geeft veel extra vermogen. Klein minpuntje is goedkoop plastic van dashboard en portieren.

  • Gerard Saes02-07-2019
   (10.0)

   Mijn auto nu ruim 9 maanden in bezit. Ik heb verschillende automerken gereden, maar deze auto overtreft al mijn verwachtingen. Zeer zuinig, veel comfort prettig te rijden top.